Velkommen!
Registrer deg som ny bruker
Bruk minimum åtte tegn, gjerne med blanding av bokstaver og tall
Ordredetaljer
Ordinært medlem
medlem

Informasjonskapsler/Cookies

Når du bruker våre tjenester lagres informasjonskapsler (“cookies”) og annen data lokalt på din enhet. Dette er filer som lagres i din nettleser og som kan leses av våre tjenester. Informasjonskapsler og annen lokal lagring brukes for å huske innstillinger og tilpasninger du har gjort i tjenesten, samt for å gi deg relevant informasjon når du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes også for å måle trafikken på våre nettsider.

Lukk

Vilkår


Prisene er oppgitt i NOK på våre nettsider. Ved bestilling oppgir du ønsket fakturaadresse og vil motta en faktura på denne adressen ved første utsendelse. Ved uteblitt betaling tilkommer et purregebyr og inkassovarsel. Personopplysninger behandles konfidensielt og oppbevares ifølge norsk lov. Opplysninger er lagret på en sikker måte og vil ikke overgis eller selges til andre parter. NemiTek AS er ansvarlig for transaksjoner som gjennomføres på nettsiden i samarbeid med våre partnere Infosoft AS, Info-Sys AS og Payex. Kortnummer og personlig informasjon er beskyttet og formidles ikke til tredjepart. Gjennom å tegne abonnement og/eller medlemskap samtykker du til at NemiTek AS eller våre partnere kan ta kontakt med deg vedrørende aktuelle tilbud eller annen relevant informasjon knyttet til våre tjenester.

Abonnement selges av NemiTek AS

Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Org.nr 915903037


Abonnementet fornyes automatisk hvert år, og løper til oppsigelse. Ved prisendringer varsles dette på våre hjemmesider. Oppsigelse av abonnement kan gjøres på nett via Min Side eller gjennom henvendelse til vårt kundesenter.
Henvendelser som gjelder abonnement, kan sendes til: kundeservice@nemitek.no eller kontaktes på telefon +47 22708300

Medlemskap i NORSK VVS Energi- og Miljøteknisk Forening

Karl Johans gate 20, 0159 Oslo

Org. Nr: 938 967 814

NemiTek selger også medlemskap for NORSK VVS Energi- og Miljøteknisk Forening. Dette forskuddsbetales og løper til det sies opp. Ved prisendringer varsles dette om på vår hjemmeside https://nemitek.no/medlemskap Et medlemskap hos oss er personlig. Endrer du adresse, epost eller arbeidsgiver er det viktig at oppdatere dette. En utmelding for neste kontingentperiode må skje skriftlig innen det nye året. Melder du deg inn midt i året, vil medlemskapet være løpende fra datoen du meldte deg inn. Oppsigelse av medlemskap kan gjøres på nett via Min Side eller gjennom henvendelse til vårt kundesenter.
Henvendelser som gjelder medlemskap, kan sendes til: post@nemitek.no eller kontaktes på telefon +47 22708300


01.03.2023
Lukk